Відвідавши справжній італійський ресторан, ви будете здивовані тим, що всі страви, які представлені в меню, є демонстрацією не тільки свіжості, вишуканості і незвичності інгредієнтів, але і їх самих сміливих поєднань між собою. Як не можна більш яскраво про це говорять такі страви італійської кухні, як морський окунь з домашнім сиром, бульйон з камбали в молюсках, перці, фаршировані маринованими баклажанами з пармезаном і т. д. Особливе задоволення вам доставлять фірмові страви від шеф-кухаря, які можуть зберігати в собі шарм старої школи італійської кухні, так і інноваційні відкриття в світі кулінарії Італії.

Окремі італійські ресторани домоглися найвищої репутації аж ніяк не за рахунок широти асортименту страв, а завдяки вичерпної винній карті. В таких місцях можна спробувати видатні вина з багатою історією. Багато ресторанів виходять за рамки тосканських страв римської кухні і знайомлять відвідувачів з кулінарними традиціями окремих регіонів і куточків Італії – ось де дійсно починається задоволення дегустації!

Якщо у вас вже є улюблений ресторан італійської кухні, то це не значить, що варто зупинитися виключно на ньому. Як бачите, кожен заклад подібного типу має власні фішки, тому дуже ймовірно, що їсти ви будете в одному ресторані, а пити вино підете вже в зовсім інший!